ROVER Beveiliging is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf:

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?

Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

Rover beveiligingen VEB-erkend

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 19 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Visie en missie:

De visie van de VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaal oplossingen die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen. De missie van de VEB is dan ook de veiligheid in Nederland optimaal waarborgen. Kijk voor meer informatie op www.veb.nl.
Rover beveiligingen uneto-vni

Roland Verborg, Directeur/Eigenaar Rover Beveiliging

Roland verborg rover beveiligingNa ruim 21 jaar (recherche-) ervaring te hebben opgedaan bij de Nederlandse Politie, o.a. binnen Woninginbraken- en Overvallenteams, maar ook Specialistische Recherche afdelingen heb ik de stap naar het bedrijfsleven gezet. Als Accountmanager en Salesmanager binnen de beveiligingsbranche nadien de nodige resterende ervaring opgedaan om op deze wijze een stabiel fundament te kunnen creëren voor mijn eigen bedrijf. Vele malen ben ik “over de top” beveiligingsmaatregelen tegengekomen, die voor de verkopende partij uiteraard geweldig was, maar voor de betalende partij een onbehagelijk gevoel had achtergelaten. Logisch naar mijn idee, vandaar mijn filosofie van transparantie, doelgericht en door de ogen van de “ROVER” bekeken oplossingen, die soms middels een simpel trucje, door ervaring verkregen vanuit de praktijk, zijn te ondervangen. Beveiliging blijft maatwerk en ik kom dan ook graag bij u langs voor een eerlijk en deskundig advies op maat. Dat is ROVER Beveiliging.

Laura Verborg, Administratieve duizendpoot

Laura Verborg Rover beveiligingHeeft haar sporen verdiend binnen de tandartsen wereld. Met haar jarenlange ervaring als o.a.  paromedewerker en later officemanager binnen een grote tandartspraktijk is zij dan ook de motor binnen het bedrijf. Zij verzorgt de dagelijkse administratie,facturering, bestellingen etc.

Leo Brouwer, Onze eigen bouwkundige (veiligheids-) specialist

Leo Brouwer, Rover beveiligingMet zijn ruim 35 jaar ervaring op het gebied van Bouwkundige Maatregelen in de breedste zin des woord, is dit een echte “alleskunner” en “allesweter”. Een echte wandelende encyclopedie als het gaat om alles wat ook maar enigszins met bouwen te maken heeft. Kan niet, staat niet in zijn boekje en verzint dan ook overal de juiste oplossing voor.

Jacky, eerste monteur

Onze monteurs

Daarnaast hebben wij een vast team van ervaren monteurs welke allen in het bezit zijn van de vereiste vakdiploma’s. Op deze wijze kunnen wij u een deskundige installatie, alsmede oplevering garanderen, al dan niet voorzien van een door het VEB ( Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven ) erkend Beveiligingscertificaat volgens de VRKI gestelde eisen. Aan de VRKI is voldaan wanneer; de uitgevoerde beveiligingsklasse gelijk is aan de geconstateerde risicoklasse. Op het Beveiligingscertificaat wordt duidelijk genoteerd welke beveiligingsmaatregelen zijn uitgevoerd om de vereiste risico klasse te behalen.

Rover beveiligingen VEB-erkend
Rover beveiliging lid Uneto VNI_FC
Rover beveiligingen politiekeurmerk veilig wonen